Afzuiging wordt industrieel veel toegepast voor gevaarlijke stoffen en dampen. Wanneer op een werkplaats constant gevaarlijke stoffen en vervelende dampen vrijkomen door werkzaamheden als slijpen, lassen en schuren, kan dit op de lange termijn voor gezondheidsproblemen zorgen. U wilt natuurlijk zowel de veiligheid als de gezondheid van uw personeel waarborgen. Een afzuiginstallatie kan hierbij helpen.

Kies voor een afzuiging die industrieel toegepast wordt

Wanneer u kiest voor een afzuiging die industrieel toegepast kan worden, moet u een aantal afwegingen maken. Lemtech Lucht- en Milieutechniek begeleid u graag in deze keuze en biedt verschillende afzuigsystemen aan die de werkomstandigheden in uw werkplaats kunnen verbeteren. Zo heeft u altijd een oplossing die perfect bij uw situatie past. Maak een keuze uit de verschillende mogelijkheden:

Heeft u een grote werkplaats en is bronafzuiging moeilijk toepasbaar om de ontstaande lasrook te verwijderen? Ruimtelijke ventilatie kan de oplossing zijn. Ook deze oplossingen biedt Lemtech in alle soorten en maten, zodat u van ons altijd een oplossing op maat kunt verwachten.

Kies voor een afzuigsysteem

Gezondheidsproblemen kunnen ontstaan door lasrook, betonstof of processstof. Met afzuiging op maat blijft u onder de wettelijke MAC-waarde grens en kunnen uw werknemers veilig hun werk doen. Kies voor een afzuigsysteem dat past bij uw bedrijf en werkplaats en behaal het beste resultaat. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden en verschillende producten die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@lemtech.nl of bel naar 0031-(0)72-5323710.

Wij geven u graag persoonlijk advies:    +31-(072)-5323710lemtech-arrow