Afzuiging wordt industrieel veel toegepast voor gevaarlijke stoffen en dampen. Wanneer op een werkplaats constant gevaarlijke stoffen en vervelende dampen vrijkomen door werkzaamheden als slijpen, lassen en schuren, kan dit op termijn voor gezondheidsproblemen zorgen. U wilt natuurlijk zowel de veiligheid als de gezondheid van uw personeel waarborgen. Industriële afzuiginstallaties kunnen hierbij helpen.

Kies voor een afzuiging die industrieel toegepast wordt

Wanneer u kiest voor een afzuiging die industrieel toegepast kan worden, moet u een aantal afwegingen maken. Lemtech Lucht- en Milieutechniek begeleidt u graag in deze keuze en biedt verschillende professionele stofafzuigsystemen aan die de werkomstandigheden in uw werkplaats verbeteren. Zo heeft u altijd een oplossing op het gebied van industriële stofafzuiging die perfect bij uw situatie past. Maak een keuze uit verschillende mogelijkheden op het gebied van industriële stofafzuiging:

Verschillende soorten industriële afzuiginstallaties

Heeft u een grote werkplaats en is bronafzuiging industrieel moeilijk toepasbaar om de ontstane lasrook te verwijderen? Ruimtelijke ventilatie kan de perfecte oplossing zijn. Ook deze oplossingen biedt Lemtech in alle soorten en maten aan, zodat u van ons altijd een oplossing op maat kunt verwachten. Bij ons zijn de mogelijkheden betreffende industriële stofafzuiging legio. Denk bijvoorbeeld aan een mobiel afzuig railsysteem.

Kies voor het juiste afzuigsysteem

Gezondheidsproblemen kunnen ontstaan door lasrook, betonstof of processtof. Dankzij onze industriële afzuiginstallaties wordt stof en rook verwijderd. Met industriële stofafzuiging op maat blijft u onder de wettelijke MAC-waarde grens en kunnen uw werknemers veilig hun werk doen. Kies voor een van onze industriële afzuiginstallaties die past bij uw bedrijf en werkplaats en behaal het beste resultaat. Heeft u nog vragen over de mogelijkheden en verschillende producten die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op via info@lemtech.nl of bel naar +31 (0)72 53 23 710. Ons bedrijf is gevestigd in Heiloo, nabij Alkmaar, maar u kunt in het hele land op ons rekenen voor afzuiging en ventilatie die industrieel toepasbaar zijn. Dé expert op het gebied van industriële stofafzuiging, dat zijn wij!

ROBOTAFZUIGING

Bij robotlassen en robotsnijden kan door lange inschakelduur een hoge stofbelasting ontstaan.
Lees meer >

SLIJPCABINES

De geluidsdichte en goed geventileerde slijpcabines zijn zeer handig bij intensieve schuur- en slijpwerkzaamheden.
Lees meer >

LASERCELLEN

Wij kunnen de afzuiging voor kleine laserlascabines en grote cabines voor u realiseren.
Lees meer >

BRONAFZUIGING

Door lasrook direct bij de bron af te zuigen kunnen lasrook en andere dampen zich niet verder verspreiden.
Lees meer >

AFZUIGARMEN

Met een afzuigarm kan efficiënt lasrook, chemische dampen en stof ter plekke worden afgezogen.
Lees meer >

MOBIELE AFZUIGING

Mobiele afzuiging van Lemtech Lucht- en Milieutechniek is er van instapunits tot en met high-end oplossingen.
Lees meer >

TOORTSAFZUIGING

Toortsafzuiging kan gebruikt worden bij het lassen om lasrook en andere stoffen pal bij de bron af te voeren.
Lees meer >

RUIMTELIJKE VENTILATIE

Lemtech Lucht- en Milieutechniek heeft een ruim aanbod aan ruimtelijke ventilatie oplossingen.
Lees meer >