Door op de werkplaats een afzuiging te installeren, wordt een gezonde en veilige werkomgeving gerealiseerd voor uw medewerkers. U wilt natuurlijk de veiligheid en gezondheid van uw medewerkers waarborgen, maar bij veel werkzaamheden komt stof of damp vrij. Denk hierbij aan lassen, gutsen, schuren en thermisch snijden. Door een afzuiger, zoals een stofafzuiging, te installeren op de werkplaats verspreiden deze stoffen en dampen niet en blijft de MAC-waarde zo laag mogelijk.

Kies voor uw werkplaats uit verschillende systemen voor een perfecte afzuiging

Lemtech Lucht- en Milieutechniek uit Heiloo, nabij Alkmaar, beschikt over een uitgebreid aanbod aan stofafzuiging voor op de werkplaats. Zo bent u verzekerd van een afzuiger op de werkplaats die perfect aansluit bij de werkzaamheden binnen uw bedrijf. Maak een keuze uit:

Bij werkzaamheden als robotlassen ontstaat door de lange inschakelduur soms een hoge stofbelasting. Wanneer dit niet goed bij de bron wordt weggepakt, kunnen grote problemen ontstaan met de MAC-waarde onder de wettelijke grenswaarde van 1mg/m³ te houden. Lemtech Lucht- en Milieutechniek biedt zowel afzuiging voor een werkplaats met kleine las- en snijrobots als een afzuiger voor werkplaatsen met een zwaarder segment aan grote lasrobots. Welke werkzaamheden u ook uitvoert op uw werkplaats: wij bieden de beste stofafzuiging.

Vraag om de hulp van een professional

Geef uw werkplaats een upgrade met een speciale afzuiging. Stofafzuiging zorgt ervoor dat uw werkplaats verandert in een gezonde werkomgeving. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem contact met ons bedrijf in Alkmaar op en vraag advies aan ons professionele personeel. U kunt telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)72 53 23 710 of door een e-mail naar info@lemtech.nl te sturen. Wij zorgen graag voor een professionele afzuiger voor uw werkplaats.

ROBOTAFZUIGING

Bij robotlassen en robotsnijden kan door lange inschakelduur een hoge stofbelasting ontstaan.
Lees meer >

SLIJPCABINES

De geluidsdichte en goed geventileerde slijpcabines zijn zeer handig bij intensieve schuur- en slijpwerkzaamheden.
Lees meer >

LASERCELLEN

Wij kunnen de afzuiging voor kleine laserlascabines en grote cabines voor u realiseren.
Lees meer >

BRONAFZUIGING

Door lasrook direct bij de bron af te zuigen kunnen lasrook en andere dampen zich niet verder verspreiden.
Lees meer >

AFZUIGARMEN

Met een afzuigarm kan efficiënt lasrook, chemische dampen en stof ter plekke worden afgezogen.
Lees meer >

MOBIELE AFZUIGING

Mobiele afzuiging van Lemtech Lucht- en Milieutechniek is er van instapunits tot en met high-end oplossingen.
Lees meer >

TOORTSAFZUIGING

Toortsafzuiging kan gebruikt worden bij het lassen om lasrook en andere stoffen pal bij de bron af te voeren.
Lees meer >

RUIMTELIJKE VENTILATIE

Lemtech Lucht- en Milieutechniek heeft een ruim aanbod aan ruimtelijke ventilatie oplossingen.
Lees meer >