Een afzuigsysteem is een belangrijke machine voor een werkplaats waar bij werkzaamheden stof en bepaalde damp vrij kan komen. U wilt natuurlijk de veiligheid van uw medewerkers garanderen en hun gezondheid waarborgen. Door te voorkomen dat dampen en stof zich de hal in verspreiden bij het uitvoeren van werkzaamheden als lassen, slijpen en schuren blijft de MAC-waarde zo laag mogelijk. Een goed afzuigsysteem op de werkplaats helpt hier bij.

Kies voor een afzuigsysteem dat perfect aansluit bij uw werkplaats

Bij Lemtech Lucht- en Milieutechniek kan gekozen worden uit verschillende systemen. Zo weet u zeker dat u altijd het afzuigsysteem vindt dat perfect aansluit bij uw werkplaats. Denk hierbij aan de volgende systemen:

Ook kan gekozen worden voor het aanbrengen van slijpcabines en lasercellen. Slijpcabines maken een groot verschil wanneer u intensieve slijp- en schuurwerkzaamheden moet uitvoeren. Door deze werkzaamheden te verplaatsen naar een cabine hebben de overige medewerkers geen last van het geluid. Ook wordt zo geen stof verplaatst.

Vraag om professioneel advies

Kies voor een afzuigsysteem dat perfect aansluit bij uw werkzaamheden en werkplaats. Uw medewerkers zullen blij zijn met de gezonde werkomgeving die u verzorgt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of ontvangt u graag professioneel advies? Neem contact met ons op door te bellen naar 0031-(0)72-5323710. Of stuur een mail naar info@lemtech.nl.

Wij geven u graag persoonlijk advies:    +31-(072)-5323710lemtech-arrow