Lasdampafzuiging helpt u om te voorkomen dat een mengsel van gassen, dampen en andere deeltjes vrijkomen bij het lassen. Deze stof kan ook vrijkomen bij aanverwante processen zoals gutsen, schuren, thermisch snijden en slijpen. U wilt natuurlijk de gezondheid en veiligheid van uw medewerkers waarborgen. Daarom adviseren wij een goed systeem voor lasdampafzuiging te installeren in uw werkplaats.

Creëer een gezonde werkomgeving dankzij lasdampafzuiging

Door een speciaal systeem te installeren voor lasdampafzuiging kan een gezonde werkomgeving voor uw medewerkers worden gegarandeerd. De MAC-waarde blijft zo laag mogelijk en dit is belangrijk voor de gezondheid. U kunt bij Lemtech Lucht- en Milieutechniek uit verschillende systemen kiezen. Zo vindt u altijd een afzuigsysteem dat perfect aansluit bij de inrichting en werkzaamheden van uw bedrijf. Maak een keuze uit:

Vraag naar de verschillende mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden voor lasdampafzuiging? Neem dan contact met ons op en vraag advies aan ons deskundige personeel. Met jarenlange ervaring en een flinke dosis kennis bent u altijd gegarandeerd van het beste resultaat. U kunt ons bereiken door telefonisch contact op te nemen via 0031-(0)72-5323710. Stuurt u liever een e-mail? Dat kan door te mailen naar info@lemtech.nl.

Wij geven u graag persoonlijk advies:    +31-(072)-5323710lemtech-arrow