Voor vaste werkplekken waar hinderlijke en/of gezondheidsgevaarlijke stoffen en dampen ontstaan, is een afzuigarm vaak de meest efficiënte manier van bronafzuiging. Wanneer de afzuigcapaciteit en diameter van de arm juist berekend zijn op het soort werk, kan de werknemer bij goed gebruik van de afzuigarm bijna volledig worden gevrijwaard van deze dampen en geuren. Dit komt ten goede van de gezondheid en productiviteit van uw werknemers. Lemtech Lucht- en Milieutechniek uit Alkmaar kan u voorzien van kwalitatief hoogwaardig en makkelijk te gebruiken afzuigarmen in allerlei soorten en maten. Wij geven u graag vrijblijvend advies over welke het beste bij uw situatie en werkzaamheden past.

Een afzuigarm voor uw situatie

Lemtech Lucht- en Milieutechniek levert afzuigarmen in allerlei soorten en maten. Zo kunt u voor alle verschillende werkzaamheden de juiste afzuigarm toepassen. Wilt u een afzuigarm aan de wand gemonteerd hebben, op een staander, aan de filterunit zelf of hangend aan het plafond? Wij kunnen het allemaal voor u realiseren. Zo zorgen we ervoor dat uw werknemer de afzuigarm makkelijk en goed kan gebruiken. Lemtech Lucht- en Milieutechniek uit Alkmaar biedt u daarnaast de mogelijkheid om de afzuigarmen middels één centrale filterinstallatie te voorzien van de juiste afzuigcapaciteit. Of u nu één afzuigarm op een mobiele afzuigunit wenst, of zes afzuigarmen aan een centrale filterinstallatie wilt koppelen. Wij kunnen door ons grote assortiment, een perfect passende filterunit aanbieden op basis van de benodigde afzuigcapaciteit. Wij vinden een totaaloplossing voor elke situatie.

Gebruiksgemak

Wij adviseren altijd afzuigarmen toe te passen die zeer licht bedienbaar zijn in het gebruik. Dat is een belangrijk aspect, gezien alleen bij juiste positionering, uw werknemer wordt gevrijwaard van de gevaarlijke of hinderlijke stoffen, zoals lasrook. Een afzuigarm van Lemtech Lucht- en Milieutechniek is gemakkelijk in elke gewenste positie te brengen en blijft goed gepositioneerd. Ook de afzuigkap kan versteld worden en het afzuigvolume kan individueel worden geregeld. De armen hebben weinig onderhoud nodig.

Vraag om vakkundig advies

Zoals aangegeven heeft Lemtech een groot assortiment aan afzuigarmen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan telescooparmen voor scholen, afzuigarmen voor laboratoria en ATEX-afzuigarmen voor gebruik in zones met explosiegevaar. Wij geven u graag deskundig advies zodat het beste resultaat behaald wordt. Zo bent u altijd verzekerd van een goed functionerende afzuigarm en de juiste afzuigunit. U en uw medewerkers kunnen dan jaren gezond aan de slag. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@lemtech.nl of door te bellen naar +31 (0) 72-532 37 10.

Wij geven u graag persoonlijk advies:    +31-(072)-5323710lemtech-arrow