Met een afzuigarm kan efficiënt lasrook, chemische dampen en stof ter plekke worden afgezogen. Bij juist gebruik blijft de concentratie van gevaarlijke stoffen onder de wettelijke normen waardoor de gezondheid van uw medewerkers niet in gevaar wordt gebracht. Bij Lemtech Lucht- en Milieu techniek kunt u niet alleen een kwalitatief hoogwaardige afzuigarm kopen, maar ook advies krijgen over de beste oplossing bij stof en gevaarlijke dampen en geuren.

Een afzuigarm voor elk apparaat

Voor elk afzuigapparaat en elke arbeidssituatie hebben wij de juiste afzuigarm. Of het nu gaat om montage aan de wand, montage in een rail of montage waarbij een verbinding wordt gemaakt met een zwenkarm. De afzuigarmen zijn te koppelen aan een centraal afzuigsysteem of mobiele afzuigunit in iedere gewenste maat. Ongeacht het gekozen systeem kan zo altijd bronafzuiging plaatsvinden.

Gebruiksgemak van een afzuigarm

Wij adviseren afzuigarmen die zeer licht bedienbaar zijn in het gebruik. Dat is belangrijk, voor het gebruikersgemak. Alleen bij juiste positionering worden de gevaarlijke of hinderlijke stoffen voldoende afgezogen. Een afzuigarm van Lemtech Lucht- en Milieutechniek is gemakkelijk in elke gewenste positie te brengen en blijft goed gepositioneerd. Ook de afzuigkap kan versteld worden en het afzuigvolume kan individueel worden geregeld. De armen hebben weinig onderhoud nodig.

Vraag om vakkundig advies

Lemtech heeft verschillende soorten afzuigarmen, ook in ATEX uitvoering. Er is bijvoorbeeld keuze uit een slanguitvoering of een buisuitvoering. Daarnaast zijn er ook speciale armen, zoals bijvoorbeeld een telescoop afzuigarm die van één tot twee meter uitgerekt kan worden. Wij geven u graag deskundig advies zodat het beste resultaat behaald wordt. Zo bent u altijd verzekerd van een goed functionerende afzuigarm en de juiste afzuigunit. U en uw medewerkers kunnen dan jaren gezond aan de slag. Neem contact met ons op door een mail te sturen naar info@lemtech.nl of bel naar 0031-(0)72-5323710.

Wij geven u graag persoonlijk advies:    +31-(072)-5323710lemtech-arrow