Met een afzuigarm kan efficiënt lasrook, chemische dampen en stof ter plekke worden afgezogen. Bij juist gebruik blijft de concentratie van gevaarlijke stoffen onder de wettelijke normen. Bij Lemtech Lucht- en Milieu techniek kunt u niet alleen een kwalitatief hoogwaardige afzuigarm kopen, maar ook advies krijgen over de beste oplossing op maat bij stof, hinderlijke of gevaarlijke dampen en geuren.

Een afzuigarm voor elk apparaat

Voor elk afzuigapparaat en arbeidssituatie hebben wij de juiste afzuigarm. Of het nu gaat om montage aan de wand, montage in een rail of verbonden met een zwenkarm. De afzuigarmen zijn te koppelen aan een centraal afzuigsysteem in iedere gewenste maat, of een mobiele afzuigunit. Ongeacht het gekozen systeem kan zo altijd bronafzuiging plaatsvinden.

Gebruiksgemak van een afzuigarm

Wij adviseren afzuigarmen die zeer licht bedienbaar zijn in het gebruik. Dat is belangrijk, voor het gebruikersgemak. Alleen bij juiste positionering worden de gevaarlijke of hinderlijke stoffen voldoende afgezogen. Een afzuigarm van Lemtech Lucht- en Milieutechniek is gemakkelijk in elke gewenste positie te brengen en blijft goed gepositioneerd. Ook de afzuigkap kan versteld worden en de afzuigvolume kan individueel worden geregeld. De armen behoeven weinig onderhoud.

De juiste keuze

Lemtech heeft verschillende soorten afzuigarmen, ook in ATEX uitvoering. Er is een keuze uit een slanguitvoering of een buisuitvoering, staal of RVS, met binnenliggende of uiten liggende scharnieren of drukveren. Daarnaast zijn er ook speciale armen, zoals bijvoorbeeld een telescoop afzuigarm die van 1 tot 2 meter uitgerekt kan worden. Over wat de beste oplossing is voor uw situatie wil Lemtech Lucht- en Milieutechniek u vanzelfsprekend graag adviseren. Zo bent u altijd verzekerd van een goed functionerende afzuigarm en de juiste afzuigunit. U en uw medewerkers kunnen dan jaren gezond aan de slag.

Wij vertrouwen erop dat u in ons de juiste partner vindt.

Wij geven u graag persoonlijk advies:    +31-(072)-5323710lemtech-arrow