Voor vaste werkplekken waar hinderlijke en/of gezondheidsgevaarlijke stoffen en dampen ontstaan, is een afzuigarm vaak de meest efficiënte manier van bronafzuiging. Wanneer de afzuigcapaciteit en diameter van de arm juist berekend zijn op het soort werk, kan de werknemer bij goed gebruik van de arm bijna volledig worden gevrijwaard van deze dampen en geuren. Dit komt ten goede van de gezondheid en productiviteit van uw werknemers. Lemtech Lucht- en Milieutechniek uit Heiloo, in de buurt van Alkmaar, voorziet u van kwalitatief hoogwaardig en makkelijk te gebruiken afzuigarmen in allerlei soorten en maten. Wij geven u graag vrijblijvend advies over welke het best bij uw situatie en werkzaamheden past.

Altijd de perfecte afzuigarm voor uw situatie

Wij leveren afzuigarmen van het Duitse merk TEKA voor verschillende werkzaamheden. Wilt u een afzuigarm aan de wand gemonteerd hebben, op een staander, aan de filterunit zelf of hangend aan het plafond? Wij kunnen het allemaal voor u realiseren. Zo zorgen we ervoor dat uw werknemer de afzuigarm eenvoudig en goed kan gebruiken. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de afzuigarmen middels één centrale filterinstallatie te voorzien van de juiste afzuigcapaciteit. Of u nu één afzuigarm op een mobiele afzuigunit wenst, of zes armen aan een centrale filterinstallatie wilt koppelen. Wij kunnen door ons grote assortiment, een perfect passende filterunit aanbieden op basis van de benodigde afzuigcapaciteit. Wij vinden een totaaloplossing voor elke situatie.

Hoog gebruiksgemak

Wij adviseren altijd afzuigarmen toe te passen die zeer licht bedienbaar zijn in het gebruik. Dat is een belangrijk aspect, gezien alleen bij juiste positionering uw werknemer wordt gevrijwaard van de gevaarlijke of hinderlijke stoffen, zoals lasrook. Een afzuigarm van Lemtech Lucht- en Milieutechniek is eenvoudig in elke gewenste positie te brengen en blijft goed gepositioneerd. Ook de afzuigkap kan versteld worden en u kunt het afzuigvolume individueel regelen. Daarnaast hebben de armen hebben weinig onderhoud nodig.

Vraag onze experts om vakkundig advies

Wij hebben een groot assortiment. Denk hierbij bijvoorbeeld aan telescooparmen voor scholen, afzuigarmen voor laboratoria en ATEX-afzuigarmen voor gebruik in zones met explosiegevaar. Wij geven u graag deskundig advies zodat het beste resultaat behaald wordt. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een goed functionerende afzuigarm en de juiste afzuigunit. U en uw medewerkers kunnen hierdoor nog jaren gezond aan de slag. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@lemtech.nl of door te bellen naar +31 (0)72 53 23 710.

Wij geven u graag persoonlijk advies:    +31-(072)-5323710lemtech-arrow