Als werkzaamheden telkens op een andere plek plaatsvinden, is het belangrijk dat lasrook en andere hinderlijke of gevaarlijke stoffen afgevoerd worden. In zo’n geval kan mobiele afzuiging een perfecte oplossing bieden. Mobiele afzuiging van Lemtech Lucht- en Milieutechniek is er van instapunits tot en met high-end oplossingen die zonder problemen langdurige sterke rookontwikkeling aankunnen.

Mobiele afzuiging van de bron

Bronafzuiging is, een aangewezen keuze om schadelijke of hinderlijke stoffen af te zuigen. Met relatief weinig capaciteit en energie wordt de lucht of damp meteen afgevoerd voordat deze zich kan verspreiden. Dat is het beste voor de gezondheid van medewerkers, maar het is niet altijd mogelijk om de bronafzuiging op een vaste plaats te monteren, omdat de werkzaamheden bijvoorbeeld niet op een vaste plek uitgevoerd worden. In zo’n geval is mobiele afzuiging een uitkomst.

Ook toortsafzuiging is een zeer efficiënte vorm van mobiele bronafzuiging.

Zeker met de nieuwe translastoorts 7XE Extractor.

Flexibiliteit met mobiele afzuiging

De verrijdbare unit met een flexibele afzuigarm kan makkelijk vervoerd worden. Door de mobiele afzuiging met de afzuigarm kan zo toch bronafzuiging ter plekke gerealiseerd worden.

Mobiele afzuiging kan flexibel ingezet worden in diverse industrieën, zoals metaalbewerking, technische scholen, scheepvaart, offshore en staalindustrie.

Mobiele afzuiging van simpel tot high-tech

Bij Lemtech Lucht- en Milieutechniek hebben we een excellente lijn van units voor mobiele afzuiging, waar voor elke toepassing of budget wel wat tussen zit. Zo is er een instapmodel met een plug and play systeem. Bij Lemtech Lucht- en Milieutechniek hebben we ook een ATEXlijn voor mobiele afzuiging, daar waar stof explosief kan zijn. Ook hebben we units met twee zuigarmen. Daarnaast hebben we een verplaatsbare werfunit, waarbij tot 12 bron afzuigplekken kunnen worden gerealiseerd.

Wij vertrouwen erop dat u in ons de juiste partner vindt.

Wij geven u graag persoonlijk advies:    +31-(072)-5323710lemtech-arrow