Wanneer werkzaamheden telkens op een andere plek plaatsvinden, biedt een mobiele afzuiging de oplossing. Mobiele afzuiging kan daar waar nodig de hinderlijke en/of gezondheidsgevaarlijke stoffen bij de bron afzuigen. Lemtech Lucht- en Milieutechniek heeft mobiele afzuiging beschikbaar van instapmodellen tot high-end installaties en kan zo een installatie leveren die bij uw situatie past.

Mobiele bronafzuiging voor iedere werkplaats

Bronafzuiging is altijd de beste methode om schadelijke en/of hinderlijke stoffen af te zuigen. Met een relatief lage capaciteit, kan de rook/damp direct bij de bron worden afgezogen. Hierdoor worden uw werknemers niet aan de schadelijke en/of hinderlijke stoffen blootgesteld, wat goed is voor hun gezondheid en productiviteit. Echter is het niet altijd mogelijk om op een vaste locatie bronafzuiging te realiseren. Dit kan komen omdat de plek van de werkzaamheden bijvoorbeeld vaak wisselt. In zo’n geval biedt mobiele bronafzuiging de ideale uitkomst. Denk aan een verrijdbare unit met vaste afzuigarm, een centrale installatie met meerdere afzuigslangen of ruimtelijke ventilatie.

Ervaar flexibiliteit op de werkvloer

Onze verrijdbare filterunits, met één of twee afzuigarmen, kunnen makkelijk worden vervoerd naar de locatie waar de bronafzuiging gewenst is. Zo kunt u de bronafzuiging op iedere gewenste plek inzetten. Mobiele afzuiging biedt een oplossing voor diverse industrieën, zoals bij metaalbewerking, technische scholen, de scheepsbouw of de offshore- en baggerindustrie. De meest producten zijn afkomstig van het Duitse merk TEKA.

Kies voor een oplossing op maat

Wij denken graag met u mee en kijken of mobiele bronafzuiging ook in uw situatie een uitkomst kan bieden. Zelfs wanneer dit moeilijk te realiseren lijkt, zijn er vaak mogelijkheden om het toch te realiseren. Een mooi voorbeeld hiervan is onze werfunit. Deze centrale filterinstallatie is speciaal ontworpen voor de offshore- en scheepsbouwindustrie. De installatie is robuust en verplaatsbaar en kan tot wel twaalf lassers gelijktijdig van afzuiging voorzien, op plekken waar dit normaal erg moeilijk te realiseren is. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@lemtech.nl of neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)72 53 23 710. Ons bedrijf is gevestigd in Heiloo, in de buurt van Alkmaar, maar we leveren afzuigingen op maat door het hele land.

Wij geven u graag persoonlijk advies:    +31-(072)-5323710lemtech-arrow