Wanneer werkzaamheden telkens op een andere plek plaatsvinden, kan mobiele afzuiging een oplossing bieden. Mobiele afzuiging kan daar waar nodig de hinderlijke en/of gezondheidsgevaarlijke stoffen bij de bron afzuigen. Lemtech Lucht- en Milieutechniek uit Alkmaar heeft mobiele afzuiging beschikbaar van instapmodellen tot high-end installaties en kan zo een installatie leveren die bij uw situatie past.

Mobiele bronafzuiging

Bronafzuiging is altijd de beste methode om schadelijke en/of hinderlijke stoffen af te zuigen. Met een relatief lage capaciteit, kan de rook/damp direct bij de bron worden afgezogen. Hierdoor worden uw werknemers niet aan de schadelijke en/of hinderlijke stoffen blootgesteld, wat goed is voor hun gezondheid en productiviteit. Echter is het niet altijd mogelijk om op een vaste locatie bronafzuiging te realiseren, omdat de plek van de werkzaamheden bijvoorbeeld vaak wisselt. In zo’n geval kan mobiele bronafzuiging een uitkomst bieden. Denk hierbij aan een verrijdbare unit met vaste afzuigarm, of bijvoorbeeld een centrale installatie met meerdere afzuigslangen.

Ervaar flexibiliteit op de werkvloer

Onze verrijdbare filterunits met één of twee afzuigarmen, kunnen makkelijk worden vervoerd naar de locatie waar de bronafzuiging gewenst is. Zo kunt u daar waar nodig de bronafzuiging inzetten. Mobiele afzuiging kan een oplossing bieden in diverse industrieën, zoals bij metaalbewerking, technische scholen, de scheepsbouw of offshore- en baggerindustrie.

Kies voor een oplossing op maat

Wij denken graag met u mee of ook in uw situatie mobiele bronafzuiging een uitkomst kan bieden. Zelfs wanneer bronafzuiging moeilijk te realiseren lijkt, zijn er vaak mogelijkheden om dit toch te realiseren. Een mooi voorbeeld hiervan is onze werfunit. Deze centrale filterinstallatie is speciaal ontworpen voor de offshore- en scheepsbouwindustrie. De installatie is robuust en verplaatsbaar en kan tot wel 12 lassers gelijktijdig van bronafzuiging voorzien, op plekken waar dit normaal erg moeilijk te realiseren is. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@lemtech.nl. Of neem telefonisch contact met ons op via +31 (0) 6 28 363 445. Ons bedrijf is gevestigd in Alkmaar, maar we leveren afzuigingen op maat door het hele land.

Wij geven u graag persoonlijk advies:    +31-(072)-5323710lemtech-arrow