Als werkzaamheden telkens op een andere plek plaatsvinden, kan met mobiele afzuiging toch lasrook en andere hinderlijke of gevaarlijke stoffen afgevoerd worden. Dit type afzuiging heeft Lemtech Lucht- en Milieutechniek beschikbaar van instap-units tot high-end oplossingen die zonder problemen langdurig sterke rookontwikkeling afvoeren.

Mobiele bronafzuiging

Bronafzuiging is de beste keuze om schadelijke of hinderlijke stoffen af te zuigen. Met relatief weinig capaciteit en energie wordt de lucht of damp meteen afgevoerd voordat deze zich kan verspreiden. Dat is het beste voor de gezondheid van medewerkers. Het is echter niet altijd mogelijk om de bronafzuiging op een vaste plaats te monteren, omdat de werkzaamheden bijvoorbeeld niet op een vaste plek uitgevoerd worden. In zo’n geval biedt een mobiele afzuigunit een uitkomst.

Ervaar flexibiliteit op de werkvloer

De verrijdbare unit met een flexibele afzuigarm kan makkelijk vervoerd worden. Door de mobiele afzuiging met de afzuigarm kan zo toch bronafzuiging ter plekke gerealiseerd worden. Mobiele afzuiging kan flexibel ingezet worden in diverse industrieën, zoals metaalbewerking, technische scholen, scheepvaart, offshore- en staalindustrie.

Kies voor een oplossing op maat

Bij Lemtech Lucht- en Milieutechniek hebben we een excellente lijn van units voor mobiele afzuiging, waar voor elke toepassing of budget wel wat tussen zit. Zo is er een instapmodel met een plug-and-play systeem. Ook hebben we units met twee zuigarmen en verplaatsbare werfunit, waarbij tot 12 afzuigplekken kunnen worden gerealiseerd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar info@lemtech.nl. Ook kunt u telefonisch contact opnemen door te bellen naar 0031-(0)72-5323710.

Wij geven u graag persoonlijk advies:    +31-(072)-5323710lemtech-arrow