Het grote voordeel van toortsafzuiging is duidelijk; Als rook en andere gevaarlijke stoffen pal bij de bron worden opgezogen, kunnen ze zich nog minder door de ruimte verspreiden dan bij bronafzuiging met een afzuigarm. Dit resulteert in een nog gezondere werkomgeving. U heeft de afzuiging altijd dáár waar u aan het lassen bent. Lemtech Lucht- en Milieutechniek kan u adviseren over toortsafzuiging en alle andere zaken die komen kijken bij het verwijderen van gevaarlijke en hinderlijke damp, stof rook en geuren.

Hogere productiviteit door toortsafzuiging

Toortsafzuiging kan gebruikt worden bij het lassen om lasrook af te voeren. Ook met een afzuigmondje dicht bij de bron of afzuigkap direct op het gereedschap kunnen andere stoffen, zoals slijpstof, zandstralen en afval, zoals spaanders worden opgezogen. Doordat de afzuiging in het gereedschap zelf verwerkt is, is toortsafzuiging bijzonder efficiënt. De afstand tussen de bron en het afzuigsysteem is immers minimaal. Er zijn geen afzuigarmen die op hun plek gepositioneerd moeten worden, zodat daar geen tijd aan verspild hoeft te worden. Toortsafzuiging verhoogt dus de productiviteit.

Toortsafzuiging zeer gebruiksvriendelijk

De afzuiging kan ook automatisch aan gaan als er met het gereedschap gewerkt wordt. Zo wordt afzuiging nooit vergeten. Op die manier kan de vakman doorwerken in een gezonde werkomgeving. Toortsafzuiging is tegenwoordig zeer gebruiksvriendelijk.

Centrale toortsafzuiging

Natuurlijk kan toortsafzuiging aan een individueel apparaat gekoppeld worden. Er zijn echter ook centrale systemen voor toortsafzuiging, waarbij alle gereedschappen in de werkplaats tegelijkertijd van toortsafzuiging worden voorzien. Voor een vakkundig en deskundig advies over toortsafzuiging en centrale toortsafzuiging kunt u terecht bij Lemtech Lucht- en Milieutechniek. Op maat krijgt u een oplossing, die effectief is, lang meegaat en dat allemaal tegen een scherpe prijs.

Wij vertrouwen erop dat u in ons de juiste partner vindt.

Wij geven u graag persoonlijk advies:    +31-(072)-5323710lemtech-arrow