Een innovatieve, intelligente ruimte bewakingssysteem. De AirTracker monitored de omgevingslucht met een nieuw ontwikkelde sensor. Daarmee vangt de TEKA AirTracker serie deeltjes kleiner dan 100 nanometer, we kunnen hiermee de waardes continu evalueren en documenteren. Voor de stof/rook concentratie is dit van 0 tot 30 mg / m³ met een nauwkeurigheid van ± 0,1 mg / m³.

High-tech sensoren garanderen betrouwbare meetwaarden en veiligheid. Ze zijn toekomst bestendig door een grote aanpasbaarheid van de grenswaardes. Zodra de ingestelde grenswaarde wordt bereikt , geeft de sensor de status van de stof/rook concentratie door twee zichtbare, LED-strips.

Middels de AirController (optioneel), kunnen, afhankelijk van de fijn stof concentratie, ventilatoren of filtersystemen van TEKA worden aangestuurd. Bedrijven kunnen, met de hand of door de data logger (optioneel), de waardes van de stof concentratie bijhouden en meteen inzien hoe schoon de werkomgeving is voor de werknemers en of deze voldoet aan de landelijke richtlijnen.

De Airtracker bied meer!
Standaard biedt de TEKA AirTracker de mogelijkheid om ook de temperatuur, vochtigheid en geluidsniveaus te meten en weer te geven. Met geschikte smartphone, tablet of pc, kan de TEKA AirTracker app worden gedownload, waarin de huidige waarden van de temperatuur, luchtvochtigheid, fijn stof en het geluidsniveau in de omgevingslucht worden getoond. Diverse instelling / functie opties in de app zorgen voor een goede gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit van de Airtracker.

Technische gegevens:
Wireless standaard 2.4 GHz IEEE 802.15
Processor i.MX6, 2 Cores up to 1Ghz
Beveiliging 128-bit AES
Interfaces Lan-/WLan-Modul/UART/USB
Geheugen 4GB Flash/Ram 1GB/SD-Card Slot
Voltage 230/110/V/AC
Behuizing Metaal
Gewicht 12 kg
Afmetingen (BxHxD) 600x250x220 mm
Temperatuur bereik -10˚C tot +60˚C
Luchtvochtigheid bereik 10% tot 95%
Fijnstof bereik 0 mg/m3 tot 30 mg/m3 (+/- 0,1 mg/m3 nauwkeurig)
Geluidsniveau bereik 40 db tot 140 db

TEKA_air_controller

AirController

De TEKA AirController is een betrouwbare intelligente draadloze communicatie-oplossing voor de meest uiteenlopende automatiseringsniveaus volgens de IEEE 802.11 standaard.

In combinatie met het AirTracker systeem kan de AirController verschillende acties uit voeren: beheren van ventilatoren, filter systemen, ventilatiesystemen, airco, alarm systeem en nog veel meer. Deze variëren van prijsbewuste toepassingen tot high performance toepassingen en specifieke toepassingen combinatie met een reeks van TEKA sensoren: SmartFilter, DifCon en AirTracker systemen.

De AirController toe te passen in de schakelkast of als stand-alone versie voor externe fans of gemonteerd op TEKA afzuig- en filtratie-apparatuur.

Traditionele besturingssystemen bestaan ​​al jaren. De moderne variant in combinatie met sensoren AirTracker WLan is echter handiger, omdat u nu gemakkelijk het systeem kunt aansturen of monitoren via uw smartphone, tablet of pc.

De TEKA AirController is, in combinatie, een intelligent en compleet management systeem voor de filter- en ventilatiesystemen van een modern industrieel gebouw.