Wanneer slijpstof vrijkomt, voorkomt een speciaal systeem voor afzuiging het verspreiden van deze dampen en stoffen. In 2010 is een nieuwe norm opgesteld voor de MAC-waarde, ook wel bekend als de Maximale Aanvaardbare Concentratie. In deze norm staat geschreven dat voor de veiligheid van een medewerkers de waarde niet hoger dan 1 mg/m3 mag zijn. Met een speciale afzuiging voor slijpstof kan deze waarde zo laag mogelijk blijven. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder.

Kies uit verschillende systemen voor slijpstof afzuiging

Wanneer u kiest voor een afzuiging waarbij slijpstof of lasrook wordt opgezogen is het wel belangrijk dat u kiest voor een systeem dat perfect aansluit bij de werkzaamheden die plaats vinden in uw werkplaats. Gelukkig biedt Lemtech Lucht- en Milieutechniek verschillende afzuigsystemen aan en wordt het beste resultaat altijd gegarandeerd. Kies voor robotafzuiging, bronafzuiging of mobiele afzuiging. Laat slijpcabines of lasercellen plaatsen. Of ga voor ruimtelijke ventilatie om de MAC-waarde zo laag mogelijk te houden.

Ervaar de voordelen van een goed afzuigingssysteem

Bij werkzaamheden als slijpen, lassen en gutsen kan slijpstof ontstaan en om te voorkomen dat dit wordt verspreid door de werkplaats is afzuiging erg belangrijk. Ben jij benieuwd naar welk systeem het beste past bij de werkzaamheden binnen uw werkplaats? Neem dan contact met ons op en vraag ons vakkundige personeel om advies. U kunt bellen naar 0031-(0)72-5323710 of een mail sturen naar info@lemtech.nl.

Wij geven u graag persoonlijk advies:    +31-(072)-5323710lemtech-arrow