Lemtech Lucht- en Milieutechniek is generaal importeur van het merk TEKA voor Nederland en België. De beste afzuigsystemen die wij aanbieden zijn van dit Duitse merk. Wij vinden het belangrijk om zowel voor kleine, middelgrote of grote ondernemingen oplossingen op maat aan te bieden. De machines van TEKA zorgen voor een precieze filtering op maat van onder andere rook, stof en damp.

Kies voor een TEKA afzuigsysteem en ervaar het beste resultaat

Bij werkzaamheden als lassen, slijpen en gutsen kunnen gevaarlijke stoffen en dampen vrijkomen. Om de gezondheid en veiligheid van uw medewerkers te waarborgen, is het erg belangrijk dat de MAC-waarde zo laag mogelijk blijft. Dit kan bereikt worden door een afzuigsysteem van TEKA te installeren op uw werkplaats. Deze afzuigsystemen zuigen de stoffen en dampen op tijdens het uitvoeren van werkzaamheden waardoor deze zich niet kunnen verspreiden door een ruimte. Is bronafzuiging moeilijk toepasbaar, dan biedt een goede basis middels ruimtelijke ventilatie vaak een uitkomst. Wij staan graag voor u klaar voor een advies op maat.

Kies het TEKA afzuigsysteem dat het beste bij u past

Bent u enthousiast geworden over de afzuigsystemen van TEKA? Neem dan contact op met onze specialisten en ontdek de verschillende mogelijkheden. Onze specialisten helpen u graag verder en geven vakkundig advies. Neem contact met ons op door te bellen naar 0031-(0)72-5323710. Of stuur een e-mail naar info@lemtech.nl.

Wij geven u graag persoonlijk advies:    +31-(072)-5323710lemtech-arrow