Door op de werkplaats een afzuiging te installeren, wordt een gezonde en veilige werkomgeving gerealiseerd voor uw medewerkers. U wilt natuurlijk de veiligheid en gezondheid van uw medewerkers waarborgen, maar bij veel werkzaamheden komt stof of damp vrij. Denk hierbij aan lassen, gutsen, schuren en thermisch snijden. Door een stofafzuiging te installeren op de werkplaats verspreiden deze stoffen en dampen niet en blijft de MAC-waarde zo laag mogelijk.

Kies uit verschillende systemen voor een perfecte afzuiging in de werkplaats

Lemtech Lucht- en Milieutechniek beschikt over een uitgebreid aanbod aan stofafzuiging voor op de werkplaats. Zo bent u ervan verzekert dat een systeem dat perfect aansluit bij de werkzaamheden binnen uw bedrijf. Maak een keuze uit:

Bij werkzaamheden als robotlassen ontstaat door de lange inschakelduur soms een hoge stofbelasting. Wanneer dit niet goed bij de bron wordt weggepakt kunnen grote problemen ontstaan met de MAC-waarde onder de wettelijke grenswaarde van 1mg/m³ te houden. Lemtech Lucht- en Milieutechniek biedt zowel afzuiging voor een werkplaats met kleine las- en snijrobots als voor werkplaatsen met een zwaarder segment aan grote lasrobots. Welke werkzaamheden u ook uitvoert op uw werkplaats: wij bieden de beste stofafzuiging.

Vraag om de hulp van een professional

Geef uw werkplaats een upgrade met een speciale afzuiging. Stofafzuiging zorgt ervoor dat uw werkplaats verandert in een gezonde werkomgeving. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem contact met ons en vraag advies aan ons professionele personeel. U kunt telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 0031-(0)72-5323710 of door een e-mail naar info@lemtech.nl te sturen.

Wij geven u graag persoonlijk advies:    +31-(072)-5323710lemtech-arrow