De Airtech-series zijn recirculatiesystemen met een capaciteit van 10.000 tot 30.000 m³/h pér installatie.

Deze systemen, voorzien van hoogwaardige patronenfilters, zijn volledig IFA-gecertificeerd voor W3, wat inhoudt dat de gehele installatie een filteringsgraad haalt van >99%. (lees: ca. 99,9%)

De Airtech recirculatiesystemen zorgen voor een continue zuiveringsproces van uw werkplaats, waarin zwaar vervuilende processen worden uitgevoerd als lassen, slijpen, snijden en gutsen. De Airtech-systemen zijn dé oplossing voor productiehallen met veel vervuilende processen, waar bronafzuiging (deels)moeilijk toepasbaar is.  Zo kunt u toch een schoon en veilig werkklimaat realiseren, met groot bijkomend voordeel dat u heel efficiënt omgaat met uw productie warmte.

De voordelen van het Airtech P-30 recirculatiesysteem zijn:

  • Zeer lage installatiekosten, geïnstalleerd in één dag!
  • Vraagt niets van de lassers!
  • Warmte in de hal blijft geheel behouden!
  • Wordt voorzien van timer, voor dagelijkse ontzorging. (Automatisch aan/uit.)
  • Stand-Alone, dus geen leidingwerken door uw hal en eenvoudig te verplaatsen of te verhuizen wanneer uw situatie veranderd.
  • Volledig automatische filterreiniging.

Lange stand tijden van de filterpatronen.

  • Nagenoeg onderhoudsvrij.

Verwarming

Niet alleen zijn de recirculatie units uniek in hun capaciteit, ze zijn ook de GO-TO voor slimme klimaatbeheersing van uw werkplaats. Combineer de krachtige inblaaskoppen die tot wel 60 meter blazen, met een HR luchtverwarmer op gas, warmwater of elektra en u kunt met een fractie van de capaciteit uw hele hal verwarmen. Wanneer de hal vervolgens op temperatuur is, kan de verwarming uitgeschakeld worden, omdat er met recirculatie geen warmteverlies optreedt.

Koelen

In de warmere periodes van het jaar, welke steeds langer duren, kunnen de productiehallen van metaalbewerkingsbedrijven erg warm worden waardoor de productiviteit naar mate de dag vordert aanzienlijk afneemt. Hiervoor kunnen wij een hele prijsgunstige en energiezuinige oplossing realiseren, waarbij (zeker bij goed geïsoleerde gebouwen) de warmte lang buiten blijft en de productiviteit dus langer op niveau blijft. Wij nemen dit altijd mee in ons voorstel.

Wij geven u graag persoonlijk advies:    +31-(072)-5323710lemtech-arrow