Slijpcabines zijn zeer handig bij intensieve schuur- en slijpwerkzaamheden. De geluidsdichte en goed geventileerde slijpcabines zorgen dat niemand anders last heeft van het nare geluid wat ruim boven de geluidsnorm ligt. Bij Lemtech Lucht- en Milieutechniek zijn slijpcabines onderdeel van een ruim assortiment aan producten voor droge ontstoffing en oplossingen voor hinder van gevaarlijke stoffen, dampen, rook en gassen.

Slijpcabines reduceren lawaai

De meeste werkplaatsen zijn al lawaaiig. Slijpen en schuren kan veel extra geluidsoverlast veroorzaken voor de rest van het personeel. Vooral als er langdurig en intensief geslepen moet worden. In dat geval kunnen slijpcabines een uitkomst bieden. Door het plaatsen van een cabine is er een afgeschermde geluidsdichte ruimte waar naar hartenlust geslepen en geschuurd kan worden. Naast vaste slijpcabines zijn er ook slijpcabines te verkrijgen, die makkelijk op locatie opgebouwd kunnen worden. Dus waar de werkzaamheden ook plaatsvinden er is dan altijd een geluidsdichte ruimte.

Minder vervuiling door slijpcabines

Naast vermindering van geluidsoverlast, kunnen slijpcabines ook heel handig zijn om vervuilde lucht af te schermen van de verdere werkruimte. Door het eigen afzuigsysteem van de slijpcabines, wordt de concentratie metaaldeeltjes in de lucht van de resterende werkruimte sterk verminderd. Zo kunnen slijpcabines bijdragen aan een gezondere werkomgeving. Ook zijn er lascabines te verkrijgen

Meer dan slijpcabines alleen

Lemtech Lucht- en Milieutechniek helpt u om een schonere en gezondere werkomgeving voor uw medewerkers te realiseren. Door voor u maatwerk te leveren, weet u zeker dat de oplossing die u krijgt naadloos aansluit bij de situatie en uw wensen. Met een keur aan slijpcabines, lascabines, lasschermen, lasgordijnen, sliojptafels, slijpwanden en een zeer uitgebreid programma aan afzuigsystemen kunt u een veilige werkomgeving voor al uw vakmensen garanderen.

Wij vertrouwen erop dat u in ons de juiste partner vindt.

Wij geven u graag persoonlijk advies:    +31-(072)-5323710lemtech-arrow