Naast lasrook is ook slijpstof een veel voorkomende gevaarlijke stof in de metaalbewerkingsindustrie. Net als bij lasrook is het dus ook bij slijpstof erg belangrijk om voor een goede afzuiging te zorgen, om zo uw werkplaats zoveel mogelijk te vrijwaren van deze stof. Lemtech Lucht- en Milieutechniek uit Alkmaar biedt een grote hoeveelheid aan oplossingen om slijpstof bij de bron af te zuigen. Denk hierbij aan speciaal handgereedschap, waarbij afzuiging direct op het gereedschap gekoppeld kan worden. Of denk aan bronafzuiging direct op uw slijp- en schuurmachines.

Unieke slijpstof afzuiging die ook lasrook afzuigt

Gebeuren er op uw werk veel slijp- en schuurwerkzaamheden waarbij bronafzuiging moeilijk toepasbaar is? Dat is voor ons geen probleem. Ons ruimtelijke recirculatiesysteem type Airtech P30, helpt niet alleen met uw slijpstof probleem, maar vrijwaart ook effectief uw hal van lasrook. Hierin is onze installatie uniek in Nederland!

Vonkenbescherming op maat

Naast het kiezen van de juiste filterunit, is het bij slijpwerkzaamheden net zo belangrijk om de filterunit te voorzien van de juiste beschermingsmiddelen. Bij slijpwerkzaamheden komen er namelijk veel vonken vrij. Wanneer deze effectief bij de bron worden weggezogen, is het van groot belang dat de filters worden beschermd tegen deze vonken. Wij kunnen de filterinstallaties voorzien van vonkbescherming op maat, afgestemd op uw situatie. Van aangebouwde koperen vonkenvallen tot separaten vonkenvallen met een waterniveau. Hiermee beschermt u uw systeem zoveel mogelijk tegen vonken.

Vraag naar deskundig advies

Wij geven u graag deskundig advies voor uw slijpstof probleem, om samen tot het beste resultaat te komen. Zo bent u altijd verzekerd van een goed functionerend systeem en een oplossing die past bij uw situatie. Ons bedrijf is gevestigd in Alkmaar, maar we leveren onze op maat gemaakte afzuigoplossingen door het hele land. Neem contact met ons op door een mail te sturen naar info@lemtech.nl of bel naar +31 (0)72 53 23 710.

Wij geven u graag persoonlijk advies:    +31-(072)-5323710lemtech-arrow