Na een bijzonder succesvolle eerste editie lanceren de vier organiserende bedrijven een nieuwe datum voor de 4Innovatorsdays van 2021. Deze zal gehouden worden op woensdag, donderdag en vrijdag 17, 18 en 19 november. De 4Innovatorsdays zal dit jaar gehouden worden op een nieuwe locatie bij het in Alblasserdam gevestigde Valk Welding. In de industriële omgeving van dit innovatieve bedrijf heetten de vier vaste partners, Q-Fin, LVD, Kumatech en Valk Welding u van harte welkom en tonen hier hun machines en innovaties.

Wie/wat zal er staan ?
Om u als bezoeker deze editie nog meer vernieuwing te bieden hebben de vier organisatoren dit jaar een aantal bedrijven gevraagd aan te haken en hun visie te geven op de innovaties die gemaakt kunnen worden in de maakindustrie. Deze deelnemende gast-partners zijn: MCB, Elfsquad, Togetr, Spartners en wij zelf (Lemtech). Met deze groep deelnemers willen de 4Innovators de totale procesketen van bedrijven in de maakindustrie in kaart brengen. Voor ieder bedrijf liggen de knelpunten in de procesketen ergens anders en op de 4Innovatorsdays is voor ieder knelpunt een partner aanwezig om hier in een oplossing in te bieden.

Wij nodigen u graag uit.
Kortom, er zal genoeg te zien zijn voor een bezoek aan de 4Innovatorsdays.
17, 18 en 19 november van 10:00 – 20:00 ontvangen wij u graag in Alblasserdam.

Door een mail te sturen naar marketing@valkwelding.com meldt u zich aan voor het event, graag horen we dan ook welke dag en hoe laat u van plan bent te komen. Ook dit jaar zullen we namelijk werken met tijdsschema, met de volgende volgende drie blokken:

Tijdblok 1: 10:00 tot 13:00
Tijdblok 2: 13:00 tot 16:00
Tijdblok 3: 16:00 tot 20:00

Van 17 t/m 19 november verwelkomen wij u graag op het volgende adres:

Valk Welding
Staatindustrieweg 29
2952AT Alblasserdam