• 24/7 krachtig filtratie: Op de ProCube kunnen twee 7XE Extractor afzuigtoortsen worden aangesloten voor effectieve, efficiënte luchtfiltratie. Schakel eenvoudig tussen één- of twee-toortsen gebruik. De ProCube is geschikt voor continu gebruik, waardoor het inzetbaar is in een hoog volume lasomgeving.

Gebruiksvriendelijk: De ProCube is ontworpen voor een hoog gebruiksgemak, van automatische start en stop, tot aan de eenvoudig te bedienen dashboard functies – gewoon plug and play! Met het automatische filter reinigingssysteem en de wegwerp buizen voor stofopvang, vraagt de ProCube minimaal onderhoud.

Stil en efficiënt: Ingeschakeld genereert de ProCube 65 dBa, waarmee het één van de stilste hoog vacuüm units op de markt is, met extra geluidsreducerende eigenschappen om het comfort voor de lasser en zijn omgeving te verbeteren. De ‘AutoSaver’-functie reduceert het energieverbruik door de ProCube automatisch in- of uit te schakelen wanneer de lastoorts wordt gebruikt.

Filtratieverscheidene inzetbaar: De 7XE Extractor & de ProCube vacuümfilter vormen een krachtig, flexibel systeem dat kan worden gebruikt voor meerdere lastoepassingen. Het compacte en makkelijk draagbare systeem, maken de ProCube een uitstekende keuze voor mobiele toepassingen zoals in de scheepsbouw en grote werkstukken in het algemeen. Door de grote reikwijdte van de 7XE Extractor slang, kan de ProCube gemakkelijk worden verplaatst, waardoor de lasser uitzonderlijk mobiel is.

Bekijk ook de bijpassende 7XE luchtgekoelde en watergekoelde Rookafzuigtoortsen.